dissabte, 16 de desembre del 2017

XV Puigmalenca Crónica

Aquet any ha sigut un any diferent, despres de portal molts anys pujant en cremallera fins a nuria i passant la nit al alberg del Pic del Aguila, aquet any, per manca de places hem decidit anar a la Molina, a Xalet Alberg de la UEC. Dissabte 5 participants van passar el dia fent el taller de autodetenció.

Dissabte a la nit van arribar 6 participants mes que van fer un sopar de germanor al refugi i a més unes partides a jocs de taula. Finalmente diumenge arribaren els 2 ultims participants. Finalmente vam ser 11 persones les que vam enfilar el puigmal, amb una novetat, vam anar amb cotxes fins a Queralbs, liderats pel técnic Manu Molina, vam iniciar amb cotxe fins a queralbs. Fer una ruta nova Deixar el cotxes a fontalba i pujar per l'altre cara de la muntanya. Així ens hem enfilat, la previsió no era massa bona, i encara que feia sol, ha buffat amb força el vent fins que ens ha fet donar mitja volta...

Aquesta vegada, no hem pogut fer cim, a uns 2450 metres d'altitud hem tingut que tornar enrere. Els forts vents han fet que tinguem que deixar per l'any vinent coronar aquest cim!





Moltes gràcies a tots i totes!

C.M.