dilluns, 2 de desembre del 2013

2 SOCIS ARRIBEN A 100 CIMS

Estem molt orgullosos d'anunciar que dos dels nostres socis acaben d'arribar al cim 100, son Josep Maria  Paños e Isabel Albareda.

"Gràcies a vosaltres per fer aquest club tan gran. Us envio foto del cim numero 100, el Sant Miquel de Montclar on mostrem amb orgull el nom del nostre club

Anime'm a més socis de CIMA a fer els cent cims, és una experiència meravellosa i es descobreixen racons de Catalunya encantadors. Val la pena..."


..
MOLTES FELICITATS!!

Foto: Hola,Gràcies a vosaltres per fer aquest club tan gran. Us envio foto del cim numero 100, el Sant Miquel de Montclar on mostrem amb orgull el nom del nostre clubAnime'm a mes socis de CIMA a fer els cent cims, es una experiencia maravellosa i es descobreixen racons de Catalunya encantadors. Val la pena.....



Per qui no n'hagi sentit parlar encara que són els 100 cims, és un repte que proposa la Federació d'Entitats Excursionista de Catalunya (FEEC) per recórrer els cims més importants de Catalunya. Així el federat pot seleccionar d'una llista de més de 200 cims els que més li agradin. Els clubs són els encarregats de certificar l'ascencsió als cims mitjançant un procediment especific i un cop arribat als 100 cims, la FEEC fa una festa especial anualment on es fa una entrega i menció especial per als federats que han arribat a completar aquell any els 100 CIMS.


Animeu-vos! Amunt CIMA.