dimarts, 12 de novembre del 2013

Sortida a la Via Ferrada Roques d'Empalomar

¡Aquest diumenge marxem de via ferrada! Farem la via ferrada Roques d'Empalomar a Vallcebre, que ens permetrà que pugui apuntar-se tot aquell que vulgui realitzar una via ferrada per primera vegada, i, evidentment, tothom que ja practiqui l'activitat amb autonomía.

La sortida està sota el marc d'una activitat guiada per un tècnic esportiu amb titulació corresponent, així que podeu confiar que dispondrem d'explicacions adients per progressar correctament i que estarem sota supervisió per fer una activitat dins dels marges de seguretat corresponents.

Quan: diumenge 17 de novembre

Hora: 8h00 orientatiu per sortir de Barcelona i rodalies. Un cop inscrits, rebreu detalls de com quedem i de com compartim cotxes.

Preu socis: gratuït, inclosa l'entrada, assegurança, guiatge i material.

Preu no socis:
- 10 eu per persona: entrada a la ferrata (és de pagament), el servei de guiatge i totes les gestions i logística per portar a terme l'activitat
- 5 eu addicionals per l'assegurança, si no en disposeu
- 4 eu per ús d'arnès amb disipador
- 4 eu per ús de casc

Què haurem de portar:
- Roba adient, esportiva i/o de muntanya.
- Calçat esportiu, recomanable bota tipus trekking o calçat muntanya.
- Motxilla amb: protecció solar, roba impermeable i d'abric, dinar i aigua.
- Guants (tipus bicicleta) opcionals.

Inscripcions:
Fins dijous 14 a les 24h, en aquest enllaç al formulari.

Pagament:
Si cal, un cop feta la inscripció, heu de fer l'ingrés de l'import corresponent (suma d'assegurança i material) al compte de "La Caixa" 2100 3066 26 2200305582. Indiqueu el vostre nom al concepte.