dimarts, 4 de setembre del 2012

Bateig d'escalada a Collbató (juny 2012)

Després d'una temporada de formació força activa (2 cursos d'escalada, i 1 curs de barrancs), véiem l'interés general de que la gent que participava als cursos es conegués i pogués realitzar sortides amb autonomia i amb companys amb els mateixos coneixements.

Així que ja trigàvem en proposar una sortida que fos, per una banda, lloc de trobada per diferents escaladors novells, i d'una altra, per permetre que futurs escaladors prenguin contacte amb l'activitat.

El dia va ser una mica just, l'estiu arribava i estava la revetlla de sant joan, però al final s'aconsegueix proposar el 23 de juny fins el migdia.
El resum és que ens vam trobar amb ganes de tocar roca tres participants dels cursos d'aquest any, i tres futures practicants d'escalada. Evidentment, l'activitat estava dirigida pel tècnic de muntanya habitual dels cursos d'aquest any. No van faltar els nervis de començar a escalar, i sobretot les ganes de passar-ho bé i el bon ambient i riures entre els participants, i també amb d'altres escaladors.


Ara ja, pensant en el proper curs d'escalada de nivell 1: octubre de 2012!!