diumenge, 11 de desembre del 2016

Crònica sortida SACIMA: Puigpedrós 3 de Desembre 2016





03 de Desembre 2016

Primera sortida de la temporada de hivern! 

Una assistència modesta però no per això es va gaudir menys del dia. Ens trobem tots a Puigcerdà, a una temperatura de -7ºC!!! Res a veure amb el que ens esperava la resta del dia...

Esmorzem rapidament i fem camí cap a Meranges, on continuem amb un cotxe, ja que a l'Alfonso l'han informat, els del refugi que possiblement hauriem de posar cadenes en el tram final, de la pista forestal que uneix meranges amb el refugi. Així va ser.

Finalment arribem al Refugi de Malniu, aparquem, ens preparem i comencem a caminar. El dia és meravellós i la temperatura a pujat considerablement. 



  
*Estany del Refugi



Fem les primeres passes i descobrim uns flocs de neu dignes de foto, plaques molt primes i hexagonals, encarades amunt.

*Flocs de neu.


Hi ha poc gruix de neu, i és força agraïda, de moment no posarem grampons. Al cap d'una hora de camí podrem veure el cim, la ruta és força curta i assequible.



*Vistes del cim

Ja només ens queda la rampa final i haurem fet cim! Val a dir, que gràcies al Barça podem gaudir d'un dia genial, sí, sí i és que a les 16,15h juga el Barça-Madrid, això fa que no hi hagi practicament ningú. Ens aturem i disfrutem del SILENCI... 


*Alfonso, Maria i David al cim del Puigpedrós.

Us deixem amb unes vistes des d'allà dalt...


  



Ens disposem a fer la baixada per seguir disfrutant del meravellós entorn que portem contemplant tot el matí. Apa doncs, fins la propera!

  
 




































2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que pasada! M'encanta! A la próxima m'apunto

Unknown ha dit...

Efectivamente fue una salida estupenda. Gracias por la crónica!