dilluns, 28 de novembre del 2016

Sortida a via ferrada Cala del Molí - 8 de desembre

¡Marxem de via ferrada! Proposem la via ferrada Cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols. Sortida adient per tot aquell que vulgui realitzar una via ferrada per primera vegada, i, evidentment, tothom que ja practiqui l'activitat amb autonomía.

La sortida està sota el marc d'una activitat guiada per un tècnic esportiu amb titulació corresponent, així que podeu confiar que dispondrem d'explicacions adients per progressar correctament i que estarem sota supervisió per fer una activitat dins dels marges de seguretat corresponents.


Quan: dijous 8 de desembre dissabte 10 de desembre
Donat a un contratemps d'última hora, i donat que encara no hi havia cap inscrit, hem hagut de canviar la data de la proposta


Hora: 8h00 orientatiu per sortir de Barcelona i rodalies. Un cop inscrits, rebreu detalls de com quedem i de com compartim cotxes.

Inscripció:
- Preu socis: 15 euros (12 euros si portes el teu material).
- Preu no socis: 25 euros (22 euros si portes el teu material).

Inclou:
- Servei de guiatge
- Assegurança d'accident
- Material

No inclou:
- Desplaçaments

Què haurem de portar:
- Roba adient, esportiva i/o de muntanya.
- Calçat esportiu, recomanable bota tipus trekking o calçat muntanya.
- Motxilla amb: protecció solar, roba impermeable i d'abric, dinar i aigua.
- Guants (tipus bicicleta) opcionals.

Inscripcions:
Places complertes, termini d'inscripcions tancat
Gràcies per la vostra col·laboració

Pagament:
Si cal, un cop feta la inscripció, heu de fer l'ingrés de l'import corresponent al compte de "La Caixa" 2100 3066 26 2200305582. Indiqueu la paraula clau "VF" seguida del vostre nom, exemple: "VF nom cognom".

2 comentaris:

Unknown ha dit...

¿A quina hora es tornaría a Barcelona?

Unknown ha dit...

Un cop acabada la ferrada els participants podeu decidir marxar quan us vagi bé. En aquest cas a partir del migdia. Així que en aquest cas dependrà dels interessos dels participants, i sobretot els xòfers, etc...
De vegades s'ha aprofitat la sortida per passar el dia fora, fer turisme o conèixer l'indret.
Si tens limitacions amb l'hora de tornada realitza la inscripció, i indica a "Observacions" quin és el teu problema, així us tindrem en compte. A mida que es vagi formant el grup veurem si serà possible portar a terme tots els interessos. Quan estigui tot decidit feu el pagament.