dimecres, 29 d’abril de 2015

Ascensió al pedraforca (2506m) - 10 de Maig 2015Itinierari
Ascensió a un dels cims més mítics de Catalunya, el Pedraforca (2506m). Us proposem una sortida de dia sencer per pujar a aquesta coneguda muntanya. Farem una de les rutes menys coneguda i frequentada, però amb un recorregut i paisatges impressionants.
Fitxa Tècnica

Descripció
La sortida és de nivell mitjà ja que el desnivell és pronunciat. Malgrat tot, la pujada des de Gòsol és más assequible ja que la tartera de Gòsol s'ha conservat en un millor estat i la seva ascensió no és tant pronunciada com la de Saldes.
Gòsol-Pollegó Superior del Pedraforca-Gòsol
Desnivell: 1080m D+ | 
Distància: 10.5km | Temps: 5:30 h (total)

Requisits
Material imprescindible i recomanable: Botes de muntanya (mínim mitja canya) i impermeables.Motxilla de dia per a la sortida del diumenge. La motxilla ha de tenir prou capacitat per a poder portar un impermeable, roba d'abric, aigua i el pícnic. S'aconsella a partir de 20L.Roba tècnica de muntanya: Impermeable, roba d'abric (polars, sofshell, etc), pantalons de muntanya, gorra, etcBastons de senderismeUlleres de sol i protecció solarCantimploraMenjar i aigua per a una sortida de dia sencer: esmorzar, dinar i ganyips.

PREUS: 25 euros (soci club CIMA) | 30 euros (NO soci)

Inclou:Guia Professional.Assegurançes
 
NO s'inclou:
El transport fins al lloc d'inici de la sortida. 
Places limitades a un mínim de 5 persones i un màxim de 10.

Activitat impartida per:
Toni Pardinilla
Tècnic de muntanya
 
Organitza: Club Excursionista Madteam
 
https://docs.google.com/forms/d/1RQxpKxiSr8uWqLuyK4hLYwdcDMfs9Qg1REb1RoemmyU/viewform