diumenge, 8 de març de 2015

Activitat Planta un arbre!


Desde la Plataforma Ortoll Sant Gervasi, està preparant una plantada d'arbres i arbustos autòctons a la zona de Darró/Camí de St.Gervasi/Ortoll. en la població de vilanova i la geltrú.

Concretament serà aquest proper diumenge 15 de març de 2015 al matí, coincidint amb el tercer diumenge de mes, que és el dia en que es realitza la recuperació del camí de Sant Gervasi.

És en aquest context, que volem aplegar el màxim número de voluntaris participants, amb la implicació de les entitats,  associacions, comerços, escoles, instituts, medis de comunicació, ONG's i ens públics que s'hi vulguin adherir de Vilanova i la Geltrú i de la comarca. Ens agradaria molt poder comptar amb el vostre suport i assitència per tal de dur a terme aquesta acció i donar-la a conèixer a la població.

Aquesta iniciativa vol mostrar el treball de recuperació que s'està realitzant en el camí i promourem alhora altres accions sostenibles en aquest medi natural.

Us demanem màxima col·laboració i difusió de l'aplec als grups diana que considereu oportuns. Moltes gràcies per endavant pel vostre suport i col·laboració. Rebeu una salutació ben cordial.

Hi esteu totes convidades el mateix dia 15 de març a partir de les 9 hores al camí que comença una mica més endavant de l'ermita de Sant Gervasi. Podeu fer-ne difusió amb el cartell annex a aquest mail.

Per a qualsevol dubte o pregunta podeu posar-vos en contacte amb la Plataforma Ortoll-Sant Gervasi:


Cap comentari: