dilluns, 6 d’octubre del 2014

Síntesi Nous talents d'escalada



ESCALADA A COLLBATÓ




Gràcies a tots els que vareu participar s'ha fet possible aquesta jornada de "nous talents d'escalada" que es va celebrar el cap de setmana del 4 i 5 d'Octubre de 2014 a Collbató, encara que la del dia 5 s'ha tingut que ajornar i passar al següent cap de setmana.

Hem posat a l'abast de tothom l'escalada i especialment, als que volien posar a prova la seva vàlua. Animant a tot aquell que hem cregut que podia ser un fora de sèrie i que se li donava molt molt be a que tingues una continuïtat en l'escalada perquè així pugui progressar en aquest apassionant esport. 

A més de per tots aquells, que ja havíeu provat l'escalada a rocòdrom però mai a la pròpia roca i a l'aire lliure. 








A estat una activitat gratuïta per tothom, excepte per aquells que no disposaven de  llicència federativa que em tramitat una de temporal pel seu preu de la federació.

En aquesta sortida ha estat inclòs el Tècnic Esportiu de Muntanya (Manu Molina) amb titulació adient i membre de l'ECAM que ens ha estat guiant en tota l'activitat, a més de quedar inclòs el material individual (arnès, cascos, peu de gat) i el material col·lectiu (cordes, revers, cintes expres,..), tot això gràcies al patrocini de la FEEC i la FEDME que també han fet possible la sortida. 

Es va fer la màxima difusió i vàrem aconseguir un total de 13 participants el dissabte dia (encara que 3 no van poder assistir) i diumenge 5 amb un total de 10 participants que s'han quedat pel moment, degut al malament temporal de pluja que hi havia, sense poder provar-ho encara que tindran la seva oportunitat la setmana vinent.   


Dissabte 4, ens vam trobar tots a Collbató donat que venim de diferents punts de sortida. Un cop allà, ens vam conèixer tots, es va repartir el material i es va anar direcció la zona de pràctiques d'escalada, un recorregut de 15-20 minuts de senderisme fins dalt. Un cop dalt, primer de tot el tècnic va fer una explicació teórica de les coses més importants a l'escalada i es van instal·lar en un principi 4 vies d'escalada ( dos quarts, dos cinquens i més tard un sisè). 

Cadascú dels participants va fer aquella via amb la qual es veia més capaç, fins i tot van repetir! Va haver molt bon ambient de companys i molts riures! Tots plegats vam estar des de les 10:30 que el primer va començar a pujar una via, fins les 17:30h que es va acabar i es va recollir totes les cordes. Es va baixar fins a on es tenien els cotxes aparcats i com costum a les sortides ens vam parar a prendre alguna cosa com a cloenda de l'activitat. 


Moltes gràcies a tots i AMUNT CIMA!