dilluns, 2 de juny de 2014

Síntesi Tast de Barranquisme Rialb

.

Vam sortir a les 8:00h del matí des de Barcelona, i es va quedar amb la resta a Ponts a les 9:30h. Després de presentar-nos tots, parlar el que anàvem a fer i prendre algú, vam fer rumb cap a l'inici del barranc, a la zona on es podien deixar els cotxes.

L'activitat constava del descens del RIU RIALB, que es tractava d'un descens senzill on no vam realitzar ràpels, però que es va trobar adient per realitzar una iniciació, conèixer l'activitat, veure un nou paisatge, i amb bona component lúdic. Durant el descens, es va poder observar el característic "Forat de Bulí" que és un tram engorjat i surgència valclusiana..
 La previsió meteorològica no es tenia prevista que fos del tot ideal. Però semblava que faria el mínim necessari per no patir perills addicionals. Al final va acabar sent un dia amb estones de núvol, pluja i sol, i la sensació no va acabar sent de molta frescor.

Per la millor logística de l'activitat es va fer una combinació de cotxes un cop a la zona del barranc, per poder disposar dels cotxes un cop a la sortida. Per entrar al barranc es va caminar uns 15 minuts i es va estar seguint el curs del barranc aproximadament unes 4 hores, i després 10 minuts per tornar als cotxes, per allà canviar-nos i dinar. 

Finalment, vam fer la cloenda i vam quedar tots molt contents. Llàstima de les dues baixes d'últim moment. Per la pròxima esperem que més gent s'animi. 


.

Recordar que si tinguéssiu alguna sortida per proposar o activitat que us agradaria fer, no dubteu en fer-nos-la arribar i farem el que puguem perquè tiri endavant, al correu de info [@]cecima.org

Donar les gràcies per tot i per assistir. Encantats de conèixer-vos i poder compartir aquests moments amb tots vosaltres. Esperem tornar a repetir i que ens tornem a trobar.

Ens veiem i amunt CIMA!
Activitat subvencionada per:


Cap comentari: