dimarts, 30 de novembre del 2010

Puigmalenca 2010

Com ja us havíem anunciat a la Newsletter... la Puigmalenca ja és aquí. I ja en son 8!Aquest any, segons les condicions intentarem pujar el Puigmal o un altre pic veí de similar dificultat.
Data: 18-19 de desembre. Arribarem a Núria el dissabte al matí. Durant el dia ens familiaritzarem amb el material d'hivern (molt recomenable per "novatos"). El diumenge ben d’hora pujarem el Puigmal, o com a novetat i segons condicions un altre pic de similar dificultat, baixarem, recollirem el material i tornarem cap a casa.
Lloc: Núria.
Material necessari: piolet, crampons, polaines, bótes impermeables a l'aigua (tipus goretex), roba d'hivern (anorac, guants, gorro, pantalons impermeables tipus "d'esquiar"), crema solar, sac de dormir (si es vol dormir en tenda, imprescindible que el sac sigui d’hivern)
Menjar necessari: dinar dissabte, sopar dissabte (opcional sopar a l'alberg), esmorzar (inclòs en la nit a l’alberg) dinar diumenge, menjar per picar (barretes, fruits secs,…) i beguda pels 2 dies (1.5 L d'aigua aprox).
Termini màxim d'inscripció: 11 de desembre Però no espereu a l'últim moment, perque no podrem garantir l'allotjament a l'alberg. Depenem de les places disponibles.
Fora de termini: l'organització no es fa responsable de buscar allotjament a l'alberg
Assegurança: obligatòria nivell C (en cas de no disposar-ne, se’n tramitarà una de temporal)
Preu:
-Inscripció: 2 € no socis/ 1 € soci
-Alberg: 20,25€ dormir + esmorzar / 23,50€ sopar + dormir + esmorzar
-Lloguer de material:
-crampons: soci 4 € / no soci 5 €
-piolet: soci 4 € / no soci 5 €
-Llicència temporal: 5€
Podeu fer les inscripcions al següent formulari.
Recordeu fer l’ingrés al següent número de compte: 2100 3066 26 2200305582 indicant al subjecte “PM10 – Nom i cognoms”.
A tenir en compte:A compte de cadascú el que costin els desplaçaments fins a Ribes de Freser (cotxe o tren) així com el bitllet del tren cremallera fins a la Vall de Núria (recordeu que hi ha descompte amb el carnet jove, carnet de la feec, si es compra el bitllet d’anada i tornada, si et dius Núria, ...) i en cas que es vulgui pernoctar en tendes, la pròpia tenda.
Edat mínima: 18 anys (els menors hauran de tenir el consentiment del responsable legal)
Recordeu: Data màxima per inscriure’s 11 de desembre!