dijous, 30 de setembre del 2010

III Assamblea General de Socis 2010

Benvolguts socis i socies,

En motiu de la III Assemblea General de CE*CIMA, us convoquem el proper cap de setmana 23 i 24 d'octubre per tornar-nos a trobar a la casa de colònies del Puig a Sta.Maria del Corcó.

Com sempre, tornem a proposar una trobada de cap de setmana que orgnitzarem de la següent manera: dissabte tarda-nit es preveu arribada, sopar i activitat lúdica/esportiva nocturna per fer grup i passar-ho bé, el diumenge al mati una activitat muntanyera a escollir i diumenge a la tarda es convoca l'assamblea.

L'assemblea està prevista a les 14:30 h del diumenge 24 d'octubre (15:00 h segona convocatòria) amb el següent ordre del dia (PROVISIONAL). El definitiu es publicarà una setmana abans de la Assamblea en la pàgina web www.cecima.org :

  1. Aprovació de l'acta de l'Assamblea 2009
  2. Presentació i informació general del club
  3. Resum d'activitats 2010
  4. Estat de comptes. Presentació i aprovació del nou pressupost.
  5. Propostes de quota de soci 2011
  6. Llicències 2011
  7. Propostes dels socis (En cas que sigui necessari feu-les arribar a la junta amb antelació)
  8. Aprovació de càrrecs de la junta
  9. Renovació d'estatuts, segons la nova normativa legal vigent.
  10. Precs/preguntes

Les propostes de canvis en l'ordre del dia provisional i les propostes dels socis hauran d'arribar a CE*CIMA per escrit ( info(@)cecima.org ) fins a 15 dies abans del dia de l'Assemblea ( 11 de octubre).

No es posarà a discussió i/o votació el dia de l'Assemblea cap proposta que no s'hagi fet arribar a CE*CIMA per escrit en el termini indicat. Tots els socis tenen dret a assistir i participar a l'assamblea, i per tant, l'assistència és gratuïta.

Heu rebut l'acta de l'última Assemblea per a poder-la consultar i poder-la aprovar.

Les dades de El Puig son:
Casa de Colònies El Puig
08569 - Santa Maria del Corcó Osona

Per arribar-hi>

Des de Barcelona N-152 direcció Vic i Puigcerdà. Un cop passat Vic ja es troba l'indicador de l'Eix Transversal direcció Girona. Continuar per aquest fins a la sortida de Roda de Ter. Després per la C-153 direcció Cantonigròs i Olot, fins al poble de Sta. Maria del Corcó.
A 86 km. de Barcelona.

Us hi esperem a tots!