dilluns, 21 de juny de 2010

Multiaventura estiu!!! - Ainsa 2010

La multitrobada d'estiu!!! Ideal per trobar-nos tots un cap de setmana amb la idea de passar-ho bé!!!

Zona proposada: comarca del Sobrarbe al Pirineo Central. El Sobrarbe és la regió d'Osca que inclou les valls del Cinca i de l'Ara per sobre d'Ainsa (Broto, Bujaruelo, Bielsa, Pineta, Chistau), amb tot el Parc Nacional d'Ordesa inclòs.

Data proposada: 17 i 18 de juliol !!!

Activitats possibles:
- Barrancs (per les dates por ser l'activitat estrella, i a la zona hi ha de tots els colors i per tots els gustos i nivells)
- Vies Ferrades (dues amb força entitat: Sorrosal, i la Foradada del Toscar)
- Alpinisme (crestes i ascensions)
- Escalada esportiva (hi han escoles d'escalada d'iniciació i d'altres de força nivell: Foradada del Toscar, Ligüerre de Cinca, las Devotas,...)
- Senderisme (passejades llargues per Ordesa, Pineta, Chistau, Bujaruelo,...)
- Senderisme light (excursionetes per fer el dia i veure indrets espectaculars: Añisclo, ibón de Plan, miradores d'Escuaín, vall de Pineta,...)
- Turisme (el patrimoni històric i cultural d'Ainsa és molt ric, i es complementa molt bé amb el de les poblacions properes).
- altres: es pot fer ràfting, llogar càiacs, llogar btt's, excursions a cavalls, i més, i més...

Recordeu que la motivació principal de les multiactivitats és trobar-nos i passar el cap de setmana tots plegats, i agrupar-nos per fer diferents activitats segons les nostres preferències.

Allotjament:
La idea és fer dues nits: La intenció és allotjar-nos el més aplegats possible al càmping de la població de Boltaña, però per espai no hem de patir. Per comoditat mirarem d'omplir bungalows, a grosso modo, pot sortir cada nit sobre els 15€ per persona.
Si no us agrada el bungalow, i posat que som a l'estiu, també podrem venir en tenda, evidentment sortirà més econòmic. Aviseu en el moment de fer la inscripció!!

Menjar:
Cadascú que es preocupi del seu, exceptuant el de dissabte a la nit, ja que farem una parrillada nocturna!!!

A tots els interessats a participar digueu-ho quan abans millor al mail activitats(arroba)cecima(punt)org.

Per a debatre i consolidar activitats per aquesta sortida, podem fer servir el foro en aquest enllaç.

Cap comentari: