dimecres, 4 de novembre del 2009

Resum de l'assemblea de socis 2009 (vist com a "junta")

Abans de començar, els membres de la junta coincidim en què vàrem sortir de l'assemblea força engrescats i amb optimisme dels resultats d'aquesta. Amb calma i després d'una petita reflexió, som conscients que assolir tot el que vam decidir és potser dir massa, així que pensem amb cautela, però des d'aquestes línies volem transmetre les nostre ganes de que les decisions de l'assamblea es portin a terme, i que si ho fem entre tots, hi arribarem.

A continuació i en nom de la junta resumirem l'assemblea de l'any d'enguany. L'acta la publicarem en un cert temps seguint el procés de publicació de la resta d'actes. Si seguiu l'ordre del dia veureu que vam seguir un cert guió basat en informació que hem posat a l'abast del soci: activitats realitzades, posada al dia dels estatuts, canvis a la junta, millores i decisions preses durant l'últim any, entre elles cal destacar:
  • material del Club a disposició dels socis en marxa,
  • accés als socis de les actes del club (a partir del proper procés d'inscripció de l'any 2010),
  • també vam posar al dia de la situació actual de l'economia del club, i vam recordar l'ideari del club, que es basa en la potenciació i ajuda de les activitats proposades pels socis per part de la junta, però que la junta no havia de ser l'executora integral de les activitats.

En parlar de la continuïtat de la nostra presència a les reunions de vegueries, no es va proposar cap argumentació en contra de la nostra assistència, així que vam optar per trobar un nou grup o comissió que pogués encarregar-se aquest any del seguiment de les reunions de vegueria. En aquest moment vam trobar que no teníem prou socis assistents que poguessin encarregar-se d'aquesta tasca. Així, només en Víctor de V., es va poder proposar i, com ell mateix va insistir "compteu amb mi, però com a últim recurs". A part, es va comentar la possible participació de Rubén G., tot i que ell no va ser assistent a l'assemblea, així que no tenim la seva confirmació.

Així que aquest tema està en un moment de difícil sol·lució: els socis volem continuar disposant dels beneficis de seguir les reunions de vegueries, i de comptar amb la subvenció que podem aconseguir d'aquesta participació, però no podem garantir l'existència d'un grup de persones (3 ó 4 persones) que puguin desenvolupar aquesta tasca.Hi ha membres de la junta que, eventualment assisteixen a aquestes reunions i poden donar suport puntual, però la seva disponibilitat per assegurar la participació està lluny d'ésser regular. Així que, des d'aquestes línies:

Si tens inquietuts per participar amb el club, ajudar, que la teva tasca comporti beneficis pel club i per la resta de socis, i estàs disposat a dedicar sobre 1h30 al mes (o menys si es pot repartir l'assistència entre més d'un), si us plau, fes-nos-ho saber. És important!! (les reunions es fan el tercer dimecres de cada mes a les 20h, a l'àrea metropolitana de Barcelona, calendari 2009).

A part d'aquest tema que està penjant d'un fil, al punt de precs i preguntes, es va treure un tema que va engrescar bastant la participació tant de socis, com de membres de la junta. L'origen i evolució del debat és significatiu però no important. El més important són les decisions preses, i els efectes causats entre els assistents. En quant a decisions preses, destacar que entre tots els socis podem organitzar activitats, per enriquir un calendari de sortides, i que aquesta voluntat d'organitzar activitats respon a una motivació per retrobar-nos periòdicament: el soci de CE*CIMA vol fer activitats amb la resta de socis. Si aquesta tasca la portem a terme entre tots i cadascú s'encarrega d'organitzar el tipus d'activitat amb la que es sent més afí, serà més fàcil i assolible. D'aquesta manera, sorgeix un calendari de propostes amb socis responsables del seu desenvolupament:

  • Sortida d'escalada al novembre - Per part de Nuria G., Manel B., Ricard A. (i la resta d'escaladors insaciables del club)
  • Puigmalenca 2009, al desembre - Per part de Jordi M.T. i Gemma A.
  • Multihivernal a Andorra al febrer - Per part de Manu M.
  • Sortida de senderisme a la primavera - Per part de Gemma A. i amb ajuda de Ana A.
  • Sortida de ferrata amb el bon temps (potser abril) - Per part de Tino V.
  • Es comenta una possible trobada de barrancs al juny/juliol però no trobem organitzador - Si algú té ganes de muntar-ho que ens ho faci saber.
  • Assamblea 2010 a l'octubre de l'any vinent - Per part de la junta, com fins ara.

Entre els efectes causats podem destacar l'efecte tangible d'un bon aplaudiment per part dels socis assistents, i l'efecte intangible d'una considerable motivació i sentiment d'orgull de pertànyer a aquest, més que mai, club CE*CIMA.

Per un bon any d'activitats, de segur, portades a bon terme!!

1 comentari:

mänu ha dit...

waaaauuuu!!! qué emoción!!! se me humedecen los ojos!!!

como ya sabéis, ando pocos meses al año por Barcelona, pero pondré todo lo que pueda de mi parte para sacar a flote esa multihivernal!!!

ánimo cimeros!!!