dilluns, 6 d’octubre del 2008

Samarretes 2008

Estem posant les piles en el tema samarretes per acabar-ho d'una vegada. Us ho comuniquem per aquí per a que comenceu a tenir-ho en compte.

La idea és que estamparem unes samarretes tècniques per poder fer activitat a la muntanya i que aquestes s'eixuguin ràpid i permetin seguir fent activitat amb comoditat. Estem en procés d'escollir un model adient.

El que podem avançar, és que CE*CIMA financiarà la creació de les plantilles que volem incloure a les samarretes, i a més, subvencionarà part del cost unitari per samarreta dels socis. Qui demani samarreta i no sigui soci, no tindrà descompte, i li sortirà a preu real.

Durant aquest mes continuarem dient cosetes d'aquest tema. Quan tinguem model i preu definitius, obrirem un temps per a què la gent decideixi si vol samarreta i faci el prepagament, com a data màxima el dia de l'assamblea (26 d'octubre). Amb una mica de sort, potser comptem amb algun exemplar per poder acabar de decidir la talla pels que estiguin indecisos.

Només s'escollirà un model idèntic per tothom, amb una sola excepció: com ja sabem, les samarretes tècniques d'esport són més aviat masculines, així que a les noies, potser no us sedueix gaire la idea d'aquestes samarretes. Si hi hagués suficient empenta de noies que volguessin samarretes amb tallatge femení que ho diguin ja!!! >> samarretes2008[@]cecima.org. L'únic problema: que no seran tècniques, seran de les de cotó de tota la vida. Amb un mínim de 10 samarretes d'aquest estil, ho podrem tirar endavant. O amb aquest número d'interessades, també podriem pensar entre totes, si fem alguna altra cosa.

Ànims!!!