dimecres, 19 de desembre del 2007

Concurs de logo!!!!!

S'obre un concurs per escollir logo! Vols donar cara i ulls al club? Si ets els guanyador o guanyadora, t'emportaràs una samarreta de muntanya amb el teu disseny imprès!

Com ja sabeu, no fa gaire que es va constituir com a tal el Club Excursionista Cima. Alguns heu participat en aquests fets, altres heu donat suport. Molts heu volgut continuar formant part com a socis, i es per això que seguirem endavant amb el propòsit d'anant plegats a la muntanya i de continuar fent sortides tots junts.

Ara volem donar un pas més i ens trobem en la necessitem d'un emblema sota el qual sentir-nos tots identificats. I qui millor que vosaltres per triar quina imatge ens ha de servir de senyera. Ens agaradaria poder comptar amb la vostra ajuda per dissenyar el logo del club, i per això us proposem un concurs per triar-lo.

Bases del concurs:
  1. Qualsevol persona pot participar en el concurs.
  2. El tema del logo és lliure, cualsevol idea és bona, però es valorarà:
    • Que estigui relacionat amb la muntanya o amb alguna activitat de muntanya.
    • Que sigui fàcilment identificable o reproduible utilitzant tan sols uns pocs traços d'un sol color.
    • Que en cas de tractar-se d'una imatge més complexa, s'adjunti una versió simplificada i esquemàtica com la descrita en l'apartat anterior.
    • Que sigui original.
    • Que la imatge estigui disponible en format vectorial o sigui de bona resolució.
  3. Les imatges que es presentin a concurs s'han d'enviar per correu electronic a secretaria[@]cecima.org seguint les instruccions següents:
    • Posar el nom i cognoms de l'autor.
    • Adjuntar al correu una còpia de la imatge en format jpg i un tamany aproximat de 800x800 pixels.
    • Cal especificar el format del fitxer original (Freehand, Illustrator, pdf, Photoshop, etc...) i el tamany en pixels en cas de no tractar-se d'una imatge vectorial.
  4. La data límit per presentar imatges a concurs és el 31 de Gener del 2008.
  5. Cada concursant pot presentar a concurs totes les imatges que desitgi.
  6. La tria del logo guanyador es farà per votació popular dels socis a partir del dia 4 de Febrer del 2008 i fins el 17 del mateix mes.
  7. El premi pel guanyador o guanyadora serà una samarreta de muntanya amb el seu logo imprès.
  8. La organització es reserva el dret de rebutjar alguna imatge presentada, amb la única condició de posar-se en contacte amb l'autor explicant els motius de la decisió.
  9. Pel fet de presentar una imatge a concurs, l'autor accepta cedir tots els drets sobre la imatge al Club Excursionista Cima.
Esperem la vostra participació i us desitgem sort a tots i totes.