diumenge, 11 de maig del 2014

Síntesi Vía Ferrata Cala del Molí


Sortida d'ahir dissabte 10 de Maig a Sant Feliu de Guíxols que va ser tot un èxit. Amb  13 participants, encara que va haver-hi una baixa d'última hora. Conjuntament socis del nostre Club Excursionista CIMA i de Madteam, entre d'altres no socis que van voler iniciar-se. Un total de 12 participants, a càrrec 2 tècnics esportius de muntanya que van guiar l'activitat durant tota la seva duració Manu Molina i Didac.




Ens vàrem reunir tots la majoria sense conèixer-nos gairebé de res a Sant Andreu (Barcelona) a les 8:00h del matí i a les 9:00h a Sant Feliu de Guíxols pels que anaven directes. Es va esmorzar, coneixèr-nos, repartir el material i fer una explicació de com s'havia de realitzar l'activitat amb petites demostracions. 

A les 10:30h aproximadament es va començar a anar tots ja amb el material posat direcció l'inici de la via ferrata, allà ens vam repartir en dos grups i ens vam trobar amb altres persones que realitzàvem la mateixa cosa que va demorar el temps d'espera per iniciar-la.



Durant  l'execució de l'activitat vam disposar d'explicacions adients per progressar correctament i estar sota la supervisió dels guies, estant així dintre dels marges de seguretat corresponents. 

Aquesta via ferrata estava composta de dos trams del qual el primer era de nivell per a principiants i el segon tram opcional nivell intermedi que tots ens vam atrevir a fer!

Es va acabar al voltant de les 14:00 del migdia sense cap imprevist i uns quants ens vam quedar a dinar i altres van marxar. Però  després de tot el dia junts, s'ha de dir que hem acabat molt contents de com ha sortit l'activitat. 

Des de la junta Directiva del Club Excursionista CIMA que us hagi agradat la sortida i que tot hagi sortit tan bé, fem dia a dia tot el possible perquè els nostres socis i també de la resta de clubs que col·laborin amb nosaltres  facin sortides que els puguin agradar i fer grup en el qual tots ens ho passem bé gaudint del que més ens agrada com pot ser la muntanya.



Recordar que si tinguéssiu alguna sortida per proposar o activitat que us agradaria fer, no dubteu en fer-nos-la arribar i farem el que puguem perquè titi endavant, al correu de info [@]cecima.org

Donar les gràcies per tot i per assistir. Encantada de conèixer-vos i poder compartir aquests moments amb tots vosaltres. Esperem tornar a repetir i que ens tornem a trobar. 

Ens veiem i amunt CIMA!


Sortida subvencionada per: