dimarts, 20 de maig del 2014

Proves d'accés gratuïtes(*): Monitors d'excursionisme e instructors d'escalada i barrancs.

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoquen, pel cap de setmana del 20 i 21 de setembre, proves d’accés a Monitors d’Excursionisme i Instructors de les especialitats d’Excursionisme, Escalada, i Descens de barrancs.

Convocatòria de proves d’accés a monitors i instructors 
L’Àrea de Formació de la FEEC i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoquen, pel cap de setmana del 20 i 21 de setembre, proves d’accés a: 
  • Monitors d’Excursionisme 
  • Instructors de les especialitats d’Excursionisme, Escalada i Descens de barrancs 
Les proves per a Monitors d’Excursionisme van dirigides a esportistes que ja tenen un bagatge de  muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels Instructors  d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser Monitors d’Excursionisme i/o Instructors d’altres especialitats. 

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics  vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. Els detalls de les  proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la FEEC. 

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades  posteriors a la data de realització d’aquestes (24 - 25 mesos posteriors). Així doncs, les persones  que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i posteriorment  realitzar el curs en properes convocatòries dintre d’aquest període. 

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés hauran de presentar a l’Àrea de Formació - ECAM el full d’inscripció i tota la documentació que en ell s’hi especifica. Es  podrà entregar personalment a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. – 08002 Barcelona),  enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a formaciofederativa@feec.cat. El termini de  presentació serà el 31 d’agost i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini. 

Les taxes d’inscripció FEEC a les proves són: 
- Aspirants a Monitors d’Excursionisme: 30€  ( SOCI CIMA GRATIS* )
- Aspirants a Instructors d’Excursionisme, Escalada i Descens de barrancs: 50€  ( SOCI CIMA GRATIS*)

Les proves tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels Monitors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels Instructors de cada especialitat. 

Per a més informació podeu trucar al telèfon 934 120 777, extensió 2. 
  
Àrea de Formació de la FEEC - ECAM 
Barcelona, 16 de maig de 2014
Circular Núm. 29/2014

FEEC 
Rambla 41, Principal. 08002 - BarcelonaTelèfon: 93 412 07 77 | Fax: 93 412 63 53 Web: http://www.feec.cat/ 
FacebookTwitterYoutube
FEEC

(*) Si ets soci de CE.CIMA contacta amb nosaltres per veure les condicions especials per a poder fer les proves d'accés sense cost. Si no ets soci, fes-te! Sortiràs guanyant! PLACES LIMITADES!