dijous, 5 de novembre del 2009

I trobada friki de CE*CIMA

Tipus d'activitat: Escalada en roca

A qui va dirigida: És una trobada oberta a tothom, tant a gent que escala com la gent que ho vol provar

Què farem: Passarem un dia d'escalada en un bon sector d'escalada prop de Barcelona. Serà un dia per passar-ho entre companys d'escalada i compartir experiències.

A més aprofitarem per conèixer gent que vulgui iniciar-se i els ensenyarem com fer els primers passos; donarem consells de com progressar en roca, com fer el nus del vuit, explicació del material que s'acostuma a portar, reunions i equipament ...

Lloc on es desenvolupa l'activitat: Al sector d'escalada de la Font de l'Ametlló (prop de Vilafranca del Penedès)

Dia: Dissabte 21 de novembre

Punt de trobada 1: A les 9h a Palau Reial.
Com arribar-hi: Metro L3, parada Zona Universitària.
Trambaix T1, T2 iT3 parada Palau Reial.
Autobusos: 7, 67, 33, 60, 74, 75, 113

Punt de trobada 2 : A les 10:30h a la Font de l'Ametlló, a la Plaça de Moja.
Com arribar-hi [veure plànol]: Venint des de Barcelona per la N-340, agafarem la sortida de Vilafranca del Penedès, girarem 3/4 a la rotonda agafant l'Avinguda Ronda de Mar, seguirem recte fins a la segona rotonda i agafarem la BV-2119 direcció a Moja.

Tal com entrem a Moja, agafem el primer carrer gran a la dreta, que ens conduirà a una plaça gran. Allà mateix ens trobarem tots.

També es pot arribar a Moja per la AP-2, la sortida 29 (aproximadament) sense entrar a Vilafranca del Penedès.


Material: És necessari portar peus de gat, arnés i casc. És opcional portar cintes express, corda d'esportiva, 2 mosquetons de seguretat.

No tinc material obligatori: si no tens peus de gat, i no en pots aconseguir, mira de portar un calçat esportiu i lleuger,amb sola de goma (tipus sabatilla Victòria) o qualsevol altre.

És important que no et vingui gran. Tot i que no és òptim, et servirà per sortir del pas.

Preu de la sortida: Gratuïta pels socis que tingueu la llicència mínima adient (la tipus "C") i el material necessari. Sinó cal afegir el preu de la llicència temporal (4,5 euros) o bé el preu de l'ampliació de la llicència (3 euros). Els no-socis 1€ per persona.

Com fer la inscripció: Cal omplir el següent formulari (enllaç annul·lat). La data límit és el dimarts 17 de novembre de 2009 fins les 24h (és important no superar aquesta data, per qüestions de logística)
Com fer el pagament: Cal ingressar l'import corresponent al compte de La Caixa 2100 3066 26 2200305582 tot indicant a l'assumpte: FRIKI2009 i el vostre nom. Ex: FRIKI209 Reinhold Messner.

Si teniu dubtes sobre l'activitat, podeu enviar un mail a activitats[arroba]cecima.org o bé consultar el fòrum per tenir més informació al respecte (així com combinacions de cotxe, ...)