dimecres, 25 d’octubre del 2017

Via ferrata Telettubies + Olmo-Soler

Anem de via ferrada al Montsec! En un entorn superb tenim a disposició la via ferrada Telettubies d'iniciació perfecte per aquells que no n'heu fet mai, i que combinarem amb la Olmo-Soler per a otorgar més caràcter a l'activitat, també d'una dificultat assequible.



La sortida està amparada per la presència d'un tècnic esportiu amb titulació corresponent, així que es tracta d'una sortida d'iniciació guiada, dispondreu d'explicacions adients per progressar correctament des de zero. Pels que ja esteu iniciats, la vostra participació es realitza sota el marc de tutelatge (sou autònoms però haureu d'anar amb el grup i seguint les indicacions del tècnic).

Quan: dissabte 4 de novembre

Hora: 8h00 orientatiu per sortir de Barcelona i rodalies. Un cop inscrits, rebreu detalls de com quedem i de com compartim cotxes.

Inscripció i participación:
- Preu socis CE*CIMA i Pirenaic: 10 euros
- Preu no socis: 20 euros

Inclou
- Participació i guiatge

Què haurem de portar:
- Material personal de via ferrada: casc, arnés i dissipador amb bagues. Recordem que al club n'hi ha material a disposició dels socis. Els que no tingueu material us podem fer la gestió.
- Roba adient, esportiva i/o de muntanya.
- Calçat esportiu, recomanable bota tipus trekking o calçat muntanya.
- Motxilla amb: protecció solar, roba impermeable i d'abric, dinar i aigua.
- Guants (tipus bicicleta) opcionals.

Inscripcions:
Fins dijous 2 de novembre a les 24h.
Inscripció


Pagament
Un cop feta la inscripció que fareu a l'enllaç del següent punt, heu de  fer el pagament de l'activitat amb l'import que et correspongui (possible suma de dos valors: inscripció i assegurança) al compte
ES90 2100 3066 2622 0030 5582 (La Caixa)  indicant al concepte la paraula FERRATA17 seguit del teu nom i cognom, per exemple: "FERRATA17 Jordi Garcia".

Cansultes
Qualsevol dubte en referència al curs, contacteu amb activitats @ cecima . org

Club excursionista Cima (www.cecima.org), un club de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya
www.feec.cat