dissabte, 9 de juliol del 2016

Trobada de cap de setmana, zona d'Ordesa - juliol 2016

Proposem una sortida de cap de setmana a una regió espectacular als Pirineus, com és la regió d'Ordesa, i on tindrem moltes opcions a realitzar activitats de muntanya, i també d'aventura. Des del club deixem el dissabte 23 lliure a l'iniciativa dels participants, i proposem una activitat d'iniciació al decens de barrancs el diumenge 24 limitada a 12 persones.


Quan
Cap de setmana 23 i 24 de juliol, 2016

Què
Cap de setmana de trobada i d'activitats. Des del club proposem activitats de senderisme a el·lecció dels participants el dissabte 23, i una sortida guiada d'iniciació al descens de barrancs el diumenge 24.

Transport
En cotxes particulars, ens organitzarem entre els cotxes disponibles per sortir des de Barcelona i rodalies, i per desplaçar-nos per la zona.

Allotjament
El més econòmic és el càmping, però ens organitzarem els inscrits per a buscar la millor o diferents opcions.

Preu
Transport, allotjament i menjars a càrrec de cadascú.
  • Socis: participació gratuita, tant si participeu en l'activitat de barranquisme com si no (amb material i assegurança inclosa).
  • No socis: participació gratuïta, però 19€ per participar al descens de barranc (material i assegurança inclosa).
Què haurem de portar
Per les activitats generals de senderisme, no oblideu de sortir amb calçat adient, sabatilles de muntanya o botes, motxilleta amb aigua, menjar, jaqueta d'abric i impermeable, crema solar ulleres de sol, bastons opcionals.
Si us apunteu a descens de barrancs: tovallola, banyador, calçat per caminar dins del barranc (bota de muntanya o sabatilla esportiva), samarreta interior tèrmica o licra opcional.

Inscripcions:
Fins dijous 21 de juliol a les 24h.
Inscripció


Pagament
Un cop feta la inscripció que fareu a l'enllaç del següent punt, si escau, heu de  fer el pagament de l'activitat amb l'import que et correspongui al compte
ES90 2100 3066 2622 0030 5582 (La Caixa)  indicant al concepte la paraula ESTIU16 seguit del teu nom i cognom, per exemple: "ESTIU16 Jordi Garcia".

Cansultes
Qualsevol dubte en referència al curs, contacteu amb activitats @ cecima . org
Club excursionista Cima (www.cecima.org), un club de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

www.feec.cat