dissabte, 26 d’octubre del 2013

VI ASSAMBLEA GENERAL CECIMA 2014

Benvolguts socis i socies,


En motiu de la VI Assemblea General de CE*CIMA, us convoquem el proper cap de setmana 26 i 27 d'octubre per tornar-nos a trobar a la Casa de Colonies el Pinar de Canyelles.

Tornem a proposar una trobada de cap de setmana que orgnitzarem de la següent manera: ens trobem a partir de la tarda del dissabte a la casa. Disabte tindrem dos events, el primer una video Projecció Cultural sobre l'espeología i el taller de técniques de seguretat en la montaña i l'escalda. A la nit tindrem alguna activitat lúdica passar-ho bé tots plegats. El diumenge al mati tindrem activitats muntanyeres a escollir. L'assemblea es convoca la tarda del diumenge.

El preu del cap de setmana és de 10 euros per socis, 20 euros per no soci: inclou sopar, esmorzar i dinar del diumenge. 

9:00H. ESMORZAR
9:30H. SORTIDA ACTIVITAT
13:00H. DINAR PRE-ASSAMBLEA
15:00 CONVOCATORIA 1ª ASSAMBLEAA GENERAL ORDINARIA

ADALENTEM 2 HORES

L'assemblea està prevista a les 15:00 h del diumenge 27 d'octubre (15:30 h segona convocatòria) amb el següent ordre del dia. En cas d'algun canvi, el definitiu es publicarà una setmana abans de la Assamblea en la pàgina web www.cecima.org :

0. Lectura i aprovació de l'acta anterior.
1. Presentació i informació general del club
2. Resum d'activitats 2013
3. Estat de comptes. Presentació i aprovació del nou pressupost.
4. Propostes de quota de soci 2014
5. Llicències 2014
6. Material del Club.
7. Confirmació de la junta actual
8. Propostes dels socis (En cas que sigui necessari feu-les arribar a la junta amb antelació) 
9. Precs/preguntes

Les propostes de canvis en l'ordre del dia provisional i les propostes dels socis hauran d'arribar a CE*CIMA per escrit ( info[[@]]cecima.org ) fins a 3 dies abans del dia de l'Assemblea (27 d'octubre).

Tot i que hi ha possibilitat de dir la nostra al torn de precs i preguntes, no disposarem de temps per discutir ni proposar a votació temes alternatius que no hagin arribat a temps a CE*CIMA per escrit en el termini indicat.

L'assistència a l'Assemblea és gratuïta.