dilluns, 10 d’octubre del 2011

IV Assemblea General de Socis CE*CIMA

Benvolguts socis i socies,

En motiu de la IV Assemblea General de CE*CIMA, us convoquem el proper cap de setmana 22 i 23 d'octubre per tornar-nos a trobar a la casa de colònies de Alfar.

Aquest any us proposem una trobada de cap de setmana que orgnitzarem de la següent manera: matí-tarda del dissabte es preveuen fer activitats per aprofitar millor l'estada a la casa. A la nit s'ha previst una agenda d'activitats per tal de http://www.blogger.com/img/blank.gifpassar-ho bé tots plegats, el diumenge al mati més activitats muntanyeres a escollir i l'assemblea es convoca la tarda del diumenge.


L'assemblea està prevista a les 14:30 h del diumenge 23 d'octubre (15:00 h segona convocatòria) amb el següent ordre del dia (PROVISIONAL). El definitiu es publicarà una setmana abans de la Assamblea en la pàgina web www.cecima.org :

0. Lectura i aprovació de l'acta anterior.
1. Presentació i informació general del club
2. Resum d'activitats 2011
3. Estat de comptes. Presentació i aprovació del nou pressupost.
4. Propostes de quota de soci 2012
5. Llicències 2012
6. Material del Club.
7. Propostes dels socis (En cas que sigui necessari feu-les arribar a la junta amb antelació)
8. Eleccions CE*CIMA 2011
9. Precs/preguntes

Les propostes de canvis en l'ordre del dia provisional i les propostes dels socis hauran d'arribar a CE*CIMA per escrit ( info[[@]]cecima.org ) fins a 3 dies abans del dia de l'Assemblea ( 20 de octubre).

No es posarà a discussió i/o votació el dia de l'Assemblea cap proposta que no s'hagi fet arribar a CE*CIMA per escrit en el termini indicat.

L'assistència a l'Assemblea és gratuïta.

Com arribar-hi:

Tren RENFE línea Barcelona - Granollers - Portbou, estación Llinars del Vallès. En el lado de Portbou y contrario al edificio de la estación empieza el itinerario. Si se realiza el itinerario en sentido hacia Llinars, al principio se sigue una amplia pista. Pero se ha de estar atento a las señales, ya que pasados 7 minutos se ha de dejar la pista y coger un camino a la derecha. El trayecto de la estación a la casa dura una hora.


Coche particular Barcelona - Llinars por la C-17, antigua N-152, y la C-35, antigua C-251, o bien la autopista C-33, antigua A-17. De Llinars coger la B-510 hasta Can Bordoi y de aquí la pista al Corredor. También se puede llegar desde Barcelona por Argentona y Dosrius hasta Can Bordoi.



Us hi esperem a tots!

Barcelona, 5 octubre de 2011
La Junta Directiva