dijous, 30 de setembre del 2010

III Assamblea General de Socis 2010

Benvolguts socis i socies,

En motiu de la III Assemblea General de CE*CIMA, us convoquem el proper cap de setmana 23 i 24 d'octubre per tornar-nos a trobar a la casa de colònies del Puig a Sta.Maria del Corcó.

Com sempre, tornem a proposar una trobada de cap de setmana que orgnitzarem de la següent manera: dissabte tarda-nit es preveu arribada, sopar i activitat lúdica/esportiva nocturna per fer grup i passar-ho bé, el diumenge al mati una activitat muntanyera a escollir i diumenge a la tarda es convoca l'assamblea.

L'assemblea està prevista a les 14:30 h del diumenge 24 d'octubre (15:00 h segona convocatòria) amb el següent ordre del dia (PROVISIONAL). El definitiu es publicarà una setmana abans de la Assamblea en la pàgina web www.cecima.org :

  1. Aprovació de l'acta de l'Assamblea 2009
  2. Presentació i informació general del club
  3. Resum d'activitats 2010
  4. Estat de comptes. Presentació i aprovació del nou pressupost.
  5. Propostes de quota de soci 2011
  6. Llicències 2011
  7. Propostes dels socis (En cas que sigui necessari feu-les arribar a la junta amb antelació)
  8. Aprovació de càrrecs de la junta
  9. Renovació d'estatuts, segons la nova normativa legal vigent.
  10. Precs/preguntes

Les propostes de canvis en l'ordre del dia provisional i les propostes dels socis hauran d'arribar a CE*CIMA per escrit ( info(@)cecima.org ) fins a 15 dies abans del dia de l'Assemblea ( 11 de octubre).

No es posarà a discussió i/o votació el dia de l'Assemblea cap proposta que no s'hagi fet arribar a CE*CIMA per escrit en el termini indicat. Tots els socis tenen dret a assistir i participar a l'assamblea, i per tant, l'assistència és gratuïta.

Heu rebut l'acta de l'última Assemblea per a poder-la consultar i poder-la aprovar.

Les dades de El Puig son:
Casa de Colònies El Puig
08569 - Santa Maria del Corcó Osona

Per arribar-hi>

Des de Barcelona N-152 direcció Vic i Puigcerdà. Un cop passat Vic ja es troba l'indicador de l'Eix Transversal direcció Girona. Continuar per aquest fins a la sortida de Roda de Ter. Després per la C-153 direcció Cantonigròs i Olot, fins al poble de Sta. Maria del Corcó.
A 86 km. de Barcelona.

Us hi esperem a tots!

dijous, 16 de setembre del 2010

Assemblea CE*CIMA 2010

@ Amb l'inici del nou curs, ja és moment d'anunciar-vos que el proper diumenge 24 d'octubre tindrà lloc la III Assamblea de socis CE*CIMA.
@ Properament us enviarem més informació i el formulari d'inscripció. De moment però, reserveu-vos TOT el cap de setmana per passar-lo en un paratge molt bonic de Catalunya. Com a cada assamblea, intentem buscar indrets diferents de la geografia catalana; aquest any anem a la casa de colònies "El Puig" de Santa Maria de Corcó (Osona).
@ Com cada any farem activitats durant el cap de setmana (aquest any aprofitarem tan el dissabte com el diumenge).
I com sempre, el més important és que aprofitem la bona oportunitat per trobar-nos socis, no socis, amics, simpatitzants, familiars, els membres més joves de la família, els més vells, ..., proposar noves activitats i parlar de CE*CIMA.

@Recordeu, el cap de setmana 23 i 24 d'octubre, estem tots convidats a la casa de colònies El Puig (a Sta. Maria de Corcó, a uns 80km de Barcelona, a 1 hora i 15 minuts de la capital).

dimecres, 15 de setembre del 2010

CE*CIMA al 25è Aniversari de l'ascensió a l'Everest


En el marc incomparable del cim del Canigó, organitzat per reconegudes entitats de gran prestigi en l'àmbit muntanyenc s'ha dut a terme, amb gran èxit d'assistents, l'emotiu acte de celebració del 25é aniversari de la primera ascensió a l'Everest per una cordada catalana. Ja fa molt temps d'aquell 1985, però va ser la primera ascensió feta per occidentals per la ruta Nord des del Tibet.
En representació de la nostra entitat han pujat al cim Isabel i Josep Maria.
Les més sinceres felicitacions a tots els participants !!!.